.

.

diumenge, 6 d’abril del 2014

Crònica de la presentació de la novel·la a la llibreria Abacus

2 d'abril de 2014. Llibreria Abacus, Sabadell.

La llibreria Abacus de Sabadell és l'estació on ens vam aturar per presentar Tragí de secrets. Millor dit, és on ens vam atrevir a presentar la novel·la. Perquè d'això va anar bona part de la xerrada: dels atrevits.


Vam parlar de com jo, l'autor, em vaig atrevir a escriure quan inicialment no era la meva intenció ja que només buscava respostes a la inesgotable curiositat mentre elaborava l'arbre genealògic familiar que ens va dur de Sabadell a Sarrià, l'any 1809. El segon atrevit, l'editor, que va apostar de nou per un autor novell i no se'n penedeix. Els següents -sí, en plural-, els llibreters que els agrada oferir un espai als seus prestatges i a les seves llibreries per fer arribar al públic llibres com Tragí de secrets.

Però buscàvem més agosarats, els més importants, aquells sense els quals de poc serveixen atreviments previs: els lectors. S'acosta Sant Jordi i de ben segur que a hores d'ara ja podríem fer un pronòstic de la llista de llibres i autors més venuts, i de poc ens equivocaríem. Segur que es mereixen ser on són, de motius i qualitat els en sobren, però els altres, els escriptors menys coneguts també oferim els nostres motius i la nostra qualitat als lectors que s'atreveixin a descobrir-nos.

I a ells els esperem el proper 23 d'abril. No sé si signarem gaires llibres, però de ben segur que oferirem conversa. És un dels avantatges de ser un autor menys conegut: no hem d'entrar a cap llista de vendes, podem xerrar del nostre llibre alhora que dels gustos de qui s'atreveix a deixar-se sorprendre. Ets tu un d'aquests agosarats?

Tant si ho ets com si no, a la propera diada de Sant Jordi em podreu trobar a la parada que la Llibreria Espai Literari muntarà a la plaça Joanic de Barcelona (de les 13 h. a les 14 h.), i a la plaça del Mercat Central de Sabadell (de les 17 h. A les 20:30 h.). Acosta-t'hi i conversarem d'allò que tu vulguis. I si és amb Tragí de secrets a les mans, molt millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada