.

.

diumenge, 21 de febrer del 2016

Sabadell, 21 de febrer de 2016

Dels bocins en farem un tot.


No he trobat millor frase per a definir la darrera aventura de Voliana Edicions: Volianes de paper. Un llibre deliciosament recosit a partir de textos dels diferents autors que hem tingut la sort de veure els nostres escrits publicats sota el seu segell.

Un llibre especial. Aneu a la vostra llibreria a partir del 1 de març, demaneu-ne un exemplar, fullegeu-lo i jugueu.

Trieu un, dos, tres o quatre textos i llegiu-los en veu alta, o millor que us els llegeixin, perquè Volianes de paper està pensat per jugar als dictats amb qui et vingui de gust i on et vingui de gust, no només a les escoles.

Trieu cinc, sis o set textos, perquè hi ha de tot i per a tothom. Rere els pròlegs signats per Màrius Serra i Jenny Suk, a Volianes de paper trobareu un bon recull de novel·les, contes, teatre, assaig i memòria, i poesia.

Trieu vuit, nou o deu textos i descobrireu un colorit mosaic d'autors que no us deixaran indiferents. I jo tinc la sort de contribuir-hi amb dos paràgrafs de Tragí de Secrets curosament triats tot pensant amb vosaltres.


Trieu onze, dotze o tretze textos per jugar i gaudir dels bocins amb els quals Voliana Edicions n'ha fet un tot: Volianes de paper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada